home - nieuwsbrief
Laat je inspireren! 0 items in jouw moodboard

Boomverzorging

De Zanderik is gespecialiseerd in boomverzorging. Een boom heeft verzorging nodig, d.m.v. snoeiwerk (verjongingssnoei) blijft een boom mooi in model en heeft u na een aantal jaren een pracht exemplaar in tuin of landgoed. Wij werken met gediplomeerde, vakbekwame boomverzorgers die getraind zijn in snoei- en rooiwerk. Door middel van speciale klimtechnieken worden de bomen gesnoeid of gerooid.

Vellen van bomen op moeilijk bereikbare plaatsen (particuliere tuinen) is dus geen probleem. Het vrijkomend takhout kan d.m.v. een versnipperaar worden verkleind en afgevoerd. Voordat u ons uw bomen laten kappen, heeft u in het algemeen een kapvergunning van de gemeente nodig. Wij kunnen u desgewenst helpen met het invullen van de aanvraag hiervoor.

In de gemeente Breda heeft U een kapvergunning nodig voor bomen die op 1.30 meter van de grond een omtrek hebben van 65cm of meer. Meestal heeft een boom op die hoogte een doorsnede van 25 cm. of meer!
Indien de wortels van de bomen ook gerooid moeten worden, kunnen wij deze met een freesmachine voor u verwijderen. Deze machine freest de wortel uit de bodem tot ca. 30 cm. onder het maaiveld.

preloader
loading moodboards
+voeg toe aan moodboard
Showtuin bij oude boederij
Showtuin | De Zanderik
+voeg toe aan moodboard
Zanderik adopteert monumentale Beuk
Boomverzorging | De Zanderik adopteert monumentale beuk
+voeg toe aan moodboard
Kasteel Frankrijk
Boomverzorging | Snoeien van grote platanen in Frankrijk
+voeg toe aan moodboard
Landschapstuin te Breda
Bomen | Leveren en planten van bomen in landschapstuin